Onderhoud & herstelling

Onderhoud en herstelling van uw centrale verwarming, airco, warmtepomp, sanitair of koeltechniek ook daarvoor staat Multi Installatie Techniek voor u klaar.

Een overzicht van wat wij voor u kunnen doen:

  • Wij kunnen voor u het verplicht jaarlijks onderhoud van uw cv-installatie uitvoeren. Hierdoor bent u in orde qua wetgeving maar zal u ook minder verbruiken, uitval voorkomen en de levensduur van uw ketel – installatie verlengen. (voor mazout ketels is er een jaarlijkse onderhoudsverplichting en voor gas ketels is er een 2-jaarlijkse verplichting)
  • Uw airco en warmtepomp onderhouden ook dat kunnen wij voor u doen, zowel de binnenunit als buitenunit hebben jaarlijks onderhoud nodig. Enkel op die manier blijft uw installatie optimaal werken en kan u genieten van een gezond binnenklimaat.
  • Voor uw keuken, badkamer, toilet, … doen wij niet enkel totaal renovaties maar helpen wij u ook voor de “kleinere” herstellingen.
  • Problemen met koeltogen, koelruimtes, frigo’s,… kortom voor al uw koeltechnische onderhouden en herstellingen bent u bij ons op het juiste adres.

Een onderhoud nodig of zit u zonder verwarming, koeling, … contacteer ons!